Сом під томатно-грибним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
670 Сом під томатно-грибним соусом
Фото - Сом під томатно-грибним соусом
інгредієнти:
  • Сом 2 кг
  • Печериці свіжі 500 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Кетчуп (томатна паста) 150 г
  • Огірок маринований 2 шт.
  • Цукор 0.5 ч.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Спеції (чорний мелений перець, базилік, орегано, естрагон)

Сом під томатно-грибним соусом інгредієнти Сома випатрати, промити, порізати на стейки шириною близько 2 см. Натерти сіллю, присипати чорним перцем і естрагоном, можна збризнути злегка лимонним соком і викласти сома у вогнетривку форму.

Сом під томатно-грибним соусом Печериці необхідно помити, нарізати, викласти у сковорідку і протушкувати у невеликій кількості води (5 хвилин), потім отриманий грибний бульйон злити. Додати нарізану півкільцями цибулю, посолити, додати базилік, орегано, трохи чорного перцю меленого та обсмажити до прозорості цибулі.

фото Сом під томатно-грибним соусом Додати кетчуп, грибний бульйон, натерті на середній тертці мариновані огірки, цукор і тушкувати ще 5 хвилин.

Сом під томатно-грибним соусом Сом Отриманим соусом залити рибку і відправити у розігріту до 180-200 градусів духовку на 40 хвилин.

Сом під томатно-грибним соусом Печериці свіжі 

Столы и стулья Аэро (Aero) купить: салати до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.

Рецепт кексы столичные. Кулинарные рецепты кекс столичный.

Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter