Сом під томатно-грибним соусом
- Сом 2 кг
- Печериці свіжі 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Кетчуп (томатна паста) 150 г
- Огірок маринований 2 шт.
- Цукор 0.5 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Спеції (чорний мелений перець, базилік, орегано, естрагон)
Сома випатрати, промити, порізати на стейки шириною близько 2 см. Натерти сіллю, присипати чорним перцем і естрагоном, можна збризнути злегка лимонним соком і викласти сома у вогнетривку форму.
Печериці необхідно помити, нарізати, викласти у сковорідку і протушкувати у невеликій кількості води (5 хвилин), потім отриманий грибний бульйон злити. Додати нарізану півкільцями цибулю, посолити, додати базилік, орегано, трохи чорного перцю меленого та обсмажити до прозорості цибулі.
Додати кетчуп, грибний бульйон, натерті на середній тертці мариновані огірки, цукор і тушкувати ще 5 хвилин.
Отриманим соусом залити рибку і відправити у розігріту до 180-200 градусів духовку на 40 хвилин.
Столы и стулья Аэро (Aero) купить: салати до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
Рецепт кексы столичные. Кулинарные рецепты кекс столичный.
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter