Солянка зі свинини
- Сарделька часникова 120 г
- Грудка свиняча (копчена) 4 шт.
- Ковбаса часникова 150 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Капуста квашена 450 г
- Бульйон курячий (кубик) 425 мл
- Вино біле сухе 120 мл
- Картопля 700 г
- Огірок маринований 2 шт.
- Прянощі (ягоди ялівцю, насіння кмину, мелений чорний перець, свіжий кріп, лавровий лист)
Виделкою наколоти сардельку по всій довжині. У глибокій сковороді підігріти олію і 2-3 хвилини легко обсмажувати квашену капусту, грудку і часникову ковбасу (скибочками). Викласти усе на тарілку і накрити кришкою, у сковороду висипати цибулю та моркву і пасерувати до м'якості.
Додати капусту і, періодично помішуючи, потримати на вогні 1-2 хвилини. Влити бульйон і вино, покласти 6 ягід ялівцю, 1 ч. л. насіння кмину, лавровий лист і картоплю. Посолити, поперчити, довести до кипіння і тушкувати 20 хвилин.
Нарізати сардельку, покласти у каструлю, додати грудку і ковбасу, прикрити кришкою і залишити на вогні, доки картопля не стане м'якою. Вийняти лавровий лист, при подачі на стіл посипати страву маринованими огірками і свіжим кропом.
Кулинарный сайт анастасии скрипкиной форумКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter