Солянка зі свинини

ДРУГІ СТРАВИ
635 Солянка зі свинини
Фото - Солянка зі свинини
інгредієнти:
  • Сарделька часникова 120 г
  • Грудка свиняча (копчена) 4 шт.
  • Ковбаса часникова 150 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Капуста квашена 450 г
  • Бульйон курячий (кубик) 425 мл
  • Вино біле сухе 120 мл
  • Картопля 700 г
  • Огірок маринований 2 шт.
  • Прянощі (ягоди ялівцю, насіння кмину, мелений чорний перець, свіжий кріп, лавровий лист)

Виделкою наколоти сардельку по всій довжині. У глибокій сковороді підігріти олію і 2-3 хвилини легко обсмажувати квашену капусту, грудку і часникову ковбасу (скибочками). Викласти усе на тарілку і накрити кришкою, у сковороду висипати цибулю та моркву і пасерувати до м'якості.

Додати капусту і, періодично помішуючи, потримати на вогні 1-2 хвилини. Влити бульйон і вино, покласти 6 ягід ялівцю, 1 ч. л. насіння кмину, лавровий лист і картоплю. Посолити, поперчити, довести до кипіння і тушкувати 20 хвилин.

Нарізати сардельку, покласти у каструлю, додати грудку і ковбасу, прикрити кришкою і залишити на вогні, доки картопля не стане м'якою. Вийняти лавровий лист, при подачі на стіл посипати страву маринованими огірками і свіжим кропом.

Кулинарный сайт анастасии скрипкиной форумКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter