Солянка збірна в горщику
- Капуста (квашена) 800 г
- Морква 0.5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Свинина (варена) 100 г
- Сосиски 100 г
- Окіст (варено-копчений) 100 г
- Огірок (солоний) 3 шт.
- Оливки (без кісточок) 40 г
- Томатна паста 50 г
- Масло вершкове 10 г
- Сухарі панірувальні 1 ст.л.
- Лист лавровий
Сосиски, свинину і окіст тонко нарізати. Цибулю і моркву очистити, порубати і підсмажити на олії. Додати м'ясні продукти, обсмажити і перекласти в каструлю. Огірки очистити, нарізати соломкою і викласти в каструлю, додати оливки, 2-3 лаврових листки і томатну пасту. Влити 1,5 л води і довести до кипіння.
Капусту тушкувати 15 хвилин. Всі продукти шарами укласти в горщики, залити бульйоном (для гостроти можна додати 4-5 ст. л. розсолу, що залишився після віджимання капусти), посипати сухарями і запікати 15 хвилин у духовці при температурі 180 градусів.
Рецепты пирогов и пирожков - скумбрия в маринаде рецепт. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Повар на мероприятие - кулинарные сайты. Кулинарные рецепты на каждый день.
Рецепты из редькиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter