Солянка з квашеної капусти
- Капуста квашена 600 г
- М´ясо (ковбаса, шинка, окіст) 100 г
- Цибуля 1 шт.
- Яблуко (солодке) 1 шт.
- Каперси 10 шт.
- Хмелі-сунелі
- Селера (сушена)
- Коріандр (насіння)
- Перець духмяний
- Рослинна олія
Капусту залити холодною водою і дати постояти хвилин 20. У цей час порізати тонкими півкільцями цибулю і обсмажити її до прозорості. Дрібно порізати м'ясні вироби. Капусту віджати і викласти у форму для запікання.
Другим шаром викласти цибулю, смажену з м'ясом. Далі додати різні приправи: хмелі-сунелі, запашний перець, сушене листя селери, насіння коріандру. Можна додати кілька квіточок гвоздики, каперси.
Третій шар - яблука. Закрити кришку форми, поставити в духовку на 50 хвилин.
Салат з твердим сиром та крабовими паличкамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты Для Мультиварки: изысканные рецепты французской кухни. Рецепты мяса по-французски.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты.
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с языка рецепт. Диета: рецепты для похудения.
Салат гнездо глухаря рецепт www.recepti.biz.ua
А вы готовы к Пасхе: рецепт пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter