Солянка по-мегрельськи
- Яловичина 500 г
- Масло вершкове 30 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Бульйон (м´ясний, яловичий) 3 скл.
- Огірок (солоний) 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Зелень (свіжа)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Яловичину помити, просушити паперовим рушником і нарізати великими кубиками.
Цибулю і огірки нарізати дрібними кубиками.
Часник подрібнити.
У сковорідку покласти м'ясо та масло, обсмажити рівномірно з усіх сторін близько 15 хвилин.
Вийняти м'ясо зі сковорідки.
Покласти у неї цибулю і обсмажити до прозорості.
До цибулі повернути м'ясо, налити бульйон, поставити сковороду на сильний вогонь.
Після того, як солянка закипить, у сковорідку додати томатну пасту, часник і солоні огірки.
Вогонь зробити невеликим, накрити сковорідку кришкою і тушкувати до готовності м'яса.
Готову страву посипати свіжою зеленню.
Отбивная куриная грудка с грибамиотбивная куриная
Рождественская выпечка рецепты с пошаговымВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Вкуснейшие рецепты тут - ореховый торт без муки рецепт. Купить муку, цены.
Кулинарные рецепты - рецепты пончиков на кефире. Купить кефир, цены.
Салат с цветной капустой и омлетом recepti.biz.ua
Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, окрошка.
Салатики рецепты Новинки готовимКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты Тортов: рецепт торту пяна вишня.
Рецепт и фото салат цезарь http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter