Солянка по-козацьки
- Яловичина 500 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Томатна паста 5 ст.л.
- Помідори (зелені консервовані) 5 шт.
- Часник
- Сіль
- Лавровий лист 1 шт.
- Кінза 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Олія рослинна
- Перець чорний
М'ясо порізати на невеликі шматочки.
У каструлю налити олію, викласти м'ясо і обсмажити на сильному вогні протягом 10-15 хвилин. Закрити кришкою і тушкувати до готовності.
Моркву натерти на крупній тертці, помідори нарізати невеликими шматочками, цибулю і зелень подрібнити.
У готове м'ясо додати цибулю, моркву і томатну пасту, все перемішати і тушкувати до готовності цибулі та моркви.
Додати помідори, лавровий лист, зелень і вичавити часник, поперчити, посолити. Перемішати.
Тушкувати ще кілька хвилин. На гарнір подати картопляне пюре.
Салат з селери яблукаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты для хлебопечки, вкусно: смачна вечеря рецепти. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Рецепты новогодних блюд 2007. Рецепту блюд новогоднего стола 2007.
кулинария с пошаговыми фотографиями
Готовим со вкусом: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Танцы-повторялки для детей.
ЗдесьНемецкий производитель. Немецкая ортопедическая техника
http://recepti.biz.ua праздничные блюда вкусные рецепты
Кулинарный сайт юлия высоцкая http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter