Солянка із морської капусти з кальмаром
- Капуста морська (заморожена) 1 кг
- Кальмар 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Суміш перців
- Олія рослинна 6 ст.л.
- Оцтова есенція (70%) 1 ч.л.
Морську капусту розморозити. Промити кілька разів у воді. Залити гарячою водою, поставити на плиту, після того як вода закипить, варити 15 хвилин. Воду злити, капусту промити в холодній воді. Знову залити гарячою водою і ще раз варити 15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння посолити і додати оцет. Воду злити і капусту відкинути на дуршлак.
Кальмари розморозити, залити на пару хвилин окропом, воду злити, зняти плівку. Порізати довгими смужками.
Цибулю порізати кубиками, моркву натерти на тертці й обсмажити на олії до готовності.
До готових цибулі та моркви додати капусту, перемішати і тушкувати 2-3 хвилини.
Далі викласти кальмар. Перемішати.
Коли солянка закипить, додати томатний соус, посолити, поперчити. Дати покипіти ще 2 хвилини. Вимкнути вогонь. Сковороду прибрати з плити, інакше кальмар буде жорсткий.
Очень вкусные оладьи: оладьи из рыбной икры. Рецепты вкусных оладьев.
Французская кухня кулинарные рецепты. Рецепты французской кухни запеченый сыр.
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото. Салаты фото рецепт.
Рецепты Приготовления: рецепты салатов с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter