Солянка із морської капусти і кальмара "По-далекосхідному"
- Капуста морська (заморожена) 300 г
- Кальмар 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Олія рослинна 50 мл
- Сіль
- Цукор 1 ст.л.
Заморожену капусту розморозити і відварити протягом 20 хвилин у підсоленій воді.
Відкинути зварену капусту на дуршлак.
Почистити кальмар. Опустити у киплячу підсолену воду на 1 хвилину.
Дрібно нарізати цибулю.
Дрібними кубиками нарізати моркву.
На рослинній олії обсмажити цибулю і моркву. Додати сіль, цукор, томатну пасту і протушкувати.
Додати розведений у воді (близько 100 мл) крохмаль, перемішати і тушкувати близько 2 хвилин.
Дрібно нарізати кальмар.
У казан з овочами покласти морську капусту і кальмар, перемішати. Вимкнути вогонь і дати настоятися.
Страва подається холодною, як закуска.
Горшочки для запекания Чанахи: суп чанахи рецепт. Мультиварка Philips.
Рецепты без выпечкиРецепты для лечебного питания, принципы питания по группам крови и пр
Рецепты блюд с ливеромРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт борщ с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом - рецепт вкусной домашней колбасы. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Крабовый Салат. Рецепты: салат з свинячим язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салатов из морепродуктов.
Детские торты. Акция - крем для торта для украшения. Украшение тортов.
Украинская кухня рестораныИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter