Солянка із маринованими курячими крильцями
- Крила курячі 8 шт.
- Капуста білоголова 500 г
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 1 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сіль, перець
Крильця, мариновані у томатному соусі, розрізати на 3 частини по суглобах (кінчики крилець не використовувати).
Обсмажити крильця на олії до рум’яної скоринки і вийняти. В олію, де смажилися крильця, покласти цибулю і моркву, нарізані півкільцями, смажити до золотистого кольору.
На цибулю і моркву покласти шарами: половину нарізаної капусти, картоплю, нарізану кубиками, обсмажені крильця і залишену капусту.
Томатну пасту розвести, щоб не було грудочок, у невеликій кількості води (50-100 г), полити солянку, накрити кришкою і на повільному вогні тушкувати, не помішуючи, 15 хв.
Потім, помішуючи через кожні 5 хвилин, довести до готовності.
Кулинарные рецепты от Tramontina - смачна вечеря рецепти.
Рецепт борща украинскогоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Праздничные рецепты новогодние рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Холодные закуски рецепты из лавашаПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепт Бисквита В Мультиварке: рецепти гарячих страв. Рецепт похудения в одной капсуле.
Рецепты варенья и джемов с фото: черничное варенье. Черничная Liqberry.
Кухонные Принадлежности: рецепты выпечка в микроволновой печи. Микроволновые Печи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter