Солянка із квашеною капустою

ДРУГІ СТРАВИ
715 Солянка із квашеною капустою
Фото - Солянка із квашеною капустою
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 1 кг
  • Капуста білоголова квашена 700 г
  • Картопля 8 шт.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Солянка з квашеною капустою інгредієнти Свинячі реберця нарізати порційно.

Солянка з квашеною капустою Картоплю очистити і нарізати великими шматками.

фото Солянка з квашеною капустою Ребра посолити і поперчити, обсмажити у невеликій кількості олії до золотистої скоринки.

Солянка з квашеною капустою Ребра свинячі Обсмажені до напівготовності ребра перекласти у форму для запікання або на деко, зверху викласти квашену капусту.

Солянка з квашеною капустою Капуста білокачанна Закрити фольгою і поставити у духовку розігріту до 200°С на 1 годину.

Солянка з квашеною капустою Картопля Картоплю солити відразу і смажити у тій же сковороді, де раніше смажилися ребра. Смажити спочатку без кришки до золотистої скоринки, а потім накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 10 (картоплю не треба відварювати заздалегідь).

Солянка з квашеною капустою Сіль Коли свинина стала м'яка, а капуста протушкувалася, її треба дістати із духовки. Додати у неї обсмажену картоплю і все акуратно перемішати.

Рецепты для пекарни - рецепты приготовления мясных салатов.

Рецепты праздничных новогодних салатов http://recepti.biz.ua

Ищете диетические рецепты? Узнай - кулинарные рецепты с фотографиями.

ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов

Как приготовить вкусный шашлык: праздничные первые блюда. Блюда на любой вкус.

Торты без выпечки рецепты с фото из печеньяТорты и пирожные на заказ

www.recepti.biz.uaИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter