Солянка грибна
- Капуста білокачанна - 1-1,5 кг
- Гриби свіжі (у мене печериці, думаю, з лісовими буде ще пахучіше) - 500 г
- Цибуля (великий) - 1 шт
- Олія
- Огірок маринований (або солоний) - 2-3 шт
- Сіль і чорний перець (за смаком)
- Цукор - пісок - 1-2 ч. л.
- Сік лимонний (або столовий оцет - за смаком)
- Помідор (або томат-паста) - 1 шт
- Масло вершкове
- Сухарі мелені - 2 ст. л.
Покрокових фото небагато, тому що не збиралася виставляти рецепт.
Капусту тонко шаткуємо, обсмажуємо в рослинному маслі хвилин 15-20, в кінці смаження додаємо цукор, лимонний сік, сіль і перець за смаком, а також нарізаний кружечками огірок.
Можна додати томат-пасту, я кинула порізаний помідор.
Одночасно в іншій каструлі обсмажуємо в рослинному маслі цибулю з грибами, солимо до смаку. Смажимо теж хвилин 15.
Якщо готувати з лісових грибів, їх треба спочатку відварити в підсоленій воді, а потім вже обсмажити з цибулею.
Включаємо духовку на 200 * С.
Потім викладаємо всі продукти у форму шарами: капуста - гриби - капуста,.
зверху - декілька шматочків вершкового масла,.
посипаємо сухарями (а можна тертим сиром).
Запікаємо 20-25 хвилин у духовці при 200 * С.
Утворюється досить багато рідини, смачно мочати хлібом.
Рецепты тортов: рецепт торта бисквит с фруктами. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты торт киевский. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Плов рецепт приготовления с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
http://recepti.biz.ua кулинария рецепт заварного крема торт наполеон со сгущенкой
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter