Солянка
- Капуста 0.5 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Картопля 2 шт.
- Краківська ковбаса 300 г
- Томатна паста 0.5 бан.
- Лимонна кислота
- Сіль 2 ч.л.
- Цукор 3 ч.л.
- Перець чорний
- Хмелі-сунелі
Очистити та порізати ковбасу, закинути в качатницю і обсмажити під кришкою.
Підготувати овочі: помити, почистити. Моркву натерти. Цибулю порізати півкільцями. Капусту нашаткувати. Все додати в качатницю.
Коли капуста, морква і цибуля трохи протушкуються, додати картоплю, порізану кубиками.
Овочі часто перемішувати, щоб не пригорали. Якщо виділилося з них рідини мало - додати трохи води. Коли овочі будуть майже готові - додати томатну пасту.
Все перемішати і протушкувати хвилин 15-20. Потім побризкати овочі по всій поверхні лимонною кислотою.
Все посолити, додати цукор, поперчити і посипати приправою (Хмелі-сунелі). Довести солянку до готовності.
Салати з шинкою рецептисалати з шинкою
Салат греческий рецепт фото www.recepti.biz.ua
Спанакопитта, пирог со шпинатом. Рецепт пирога со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter