Солянка
- Капуста білоголова
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Селера
- Кріп
- Олія оливкова
- Морква 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Сарделька (сосиски) 300 г
- Бульйон (м´ясний або кубик бульйонний)
Цибулю, помідор, моркву, кріп і селеру нарізати досить дрібно і обсмажити з додаванням 1 ст. л. оливкової олії.
Тонко порізану капусту протушкувати зі склянкою бульйону або розведеним в окропі кубиком.
Після обсмажування цибулі та інших добавок, з'єднати з капустою і на малому вогні продовжити тушкувати.
Коли капуста стане майже готова, додати дрібно порізану сосиску або будь-яке (можна копчене) м'ясо.
Тушкувати до готовності капусти.
Подавати можна як окрему страву або як гарнір до м'яса.
Рецепт приготовления салата мимозаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для гурманов от Лефкадии - рецепты первых блюд с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Как приготовить вкусный шашлык: салати з язика з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
http://recepti.biz.ua хэллоуин кулинарные рецепты праздничные блюда
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов с омлетом. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Французская кухня рецептыРецепт быстрого приготовления майонеза в домашних условиях у нас на сайте
Рецепт салата с бурякомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Простые рецепты вкусных салатов.
http://recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter