Солодкий перець з курячим філе і гострою приправою з арахісом
- Філе куряче 2 шт.
- Перець солодкий (червоний, жовтий) 2 шт.
- Приправа китайська гостра (перець чилі з арахісом і кунжутом) 3 ст.л.
- Паста томатна 1 ст.л.
- Сіль
- Цукор
- Крохмаль 1 ч.л.
- Оцет яблучний (винний)
- Олія рослинна
Куряче філе нарізаємо тонкою соломкою і обсмажуємо на добре розпеченій сковороді з невеликою кількістю оливкової олії. Додаємо 2-3 столові ложки китайської приправи і кілька крапель кунжутної олії. Накриваємо кришкою і залишаємо на повільному вогні.
Солодкий перець нарізаємо великими шматочками (уздовж перцю) і також швидко обсмажуємо на добре розпеченій сковороді. Відправляємо до курки.
Томатну пасту обсмажуємо на сковороді з 2-3 ложками води, сіллю, цукром і оцтом. Картопляний крохмаль розводимо в 2-3 ложках холодної води і акуратно вливаємо на сковороду в томатну пасту. Розмішуємо, обсмажуємо 1-2 хвилини і заправляємо перець з куркою. Даємо протушкуватися під кришкою 3-4 хвилини (перець повинен залишитися дещо жорстким, не повинен розм'якнути).
На гарнір готуємо рисову локшину.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата з язиком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты с пошаговыми фото www.recepti.biz.ua
Готовим со вкусом - блины с грибами рецепт с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter