Солодкі крильця з Південного Китаю
- Крила курячі 500 г
- Соус устричний 3 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Бульйон курячий 200 мл
- Сіль
- Цукор коричневий 1 ч.л.
- Імбир 10 г
- Перець чорний
Курячі крильця покласти в каструлю. Залити водою, щоб тільки покрила крильця. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити на повільному вогні 10 хвилин.
Злити воду з крилець, і покласти їх назад у каструлю. Додати устричний соус, соєвий соус, бульйон, сіль і цукор. Повільно довести до кипіння, накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 30-40 хвилин.
Дрібно порізати імбир.
Коли бульйон увариться і буде дуже концентрованим (досить рідкий соус), зняти каструлю з вогню.
Готові крильця рясно полити соусом, що залишився в каструлі, посипати імбиром, чорним меленим перцем і посолити. Краще подавати з рисом.
рецепт торта из творога без выпечки
Рецепт салата из морепродуктов. Рецепты салата из морепродуктов.
Рецепты на праздничный стол - фото рецепты новогодних блюд.
http://recepti.biz.ua тыквенные оладьи тыкву запечь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter