Солодкі крила з цукровою морквою
647
інгредієнти:
- Крила курячі 3 шт.
- Соєвий соус 50 г
- Вино біле напівсолодке 50 г
- Сіль
- Мед 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Цукор 2 ч.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Вода 100 г
Крила розділити на 2 частини по хрящу, а "хвостик" викинути. Змішати інгредієнти для соусу (соус, вино, сіль, мед), вимішати. Залити сумішшю курочку мінімум хвилин на 10.
Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти на крупній тертці, тушкувати на середньому вогні 5 хв, додаючи воду, додати томатну пасту, сіль, цукор і довести до готовності (доки морквина не перестане бути хрусткою), додати столову ложку маринаду від курочки перед зняттям з плити.
Крила обсмажити на олії до золотистого кольору, викласти на тарілку і засипати морквиною. Залишити на 15 хвилин просочитися соком моркви.
блинчики с грибами и сыром с фото
Салат Мимоза недорого: мимоза салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі