Солодке м'ясо
- Яловичина 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Чорнослив 300 г
Яловичину порізати скибками упоперек волокон, злегка відбити. Відбиті шматки м'яса порізати на смужки-брусочки, поперчити, посолити, додати спеції, залишити маринуватися.
Приготувати подушку для м'яса. Цибулю порізати півкільцями, посолити, обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії, моркву натерти на крупній тертці, додати до цибулі, спасерувати 5 хвилин. Солодкий перець порізати, додати до моркви з цибулею, погріти ще хвилинку.
Викласти овочі на деко або форму для запікання.
М'ясо обсмажити на сильному вогні із крапелькою олії до рум'яної скоринки. Хвилин 5 вистачить. Можна соєвого соусу додати. Викласти м'ясо на овочі.
Додати чорнослив.
Нарізати помідор кружечками, викласти зверху.
Закрити фольгою і поставити у розігріту до 180-200 градусів духовку на 60-70 хвилин.
Кулинарный журнал - первые блюда рецепты. Книга Рецептов Для Мультиварки.
рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса
Икра вяленая: оладьи из рыбной икры.
Кекс без масла и маргарина в микроволновкеУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Авокадо салат рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепты для сыроедов: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.
Готовим миндальный суп по рецепту Юлии Высоцкой recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter