Солодке ананасове м'ясо із майже азіатським рисом
- М´ясо яловичина (м´якоть із жирком) 400 г
- Сік ананасовий (із м´якоттю, солодкий) 250 г
- Спеції (кмин, аніс, кориця, кардамон, куркума, перець, кориця, гвоздика, фенхель )
- Сіль
- Ананас консервований
- Часник 8 зуб.
- Рис (довгозернистий) 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Огірок 1 шт.
- Креветочний соус 1 ст.л.
- Перець чилі червоний
М'ясо нарізати тоненькою соломкою, краще трохи підморозити його, перед тим як нарізати.
Обсмажити і додати часник. Зубчики потрібно спочатку розчавити, а потім дрібно порізати. Знову обсмажити з часником. Посолити трохи. Додати 1 склянку ананасового соку, креветочний соус, спеції (коріандр, кмин, аніс, кориця, кардамон, куркума, червоний перець) і окремо сухий чилі перець.
Закрити кришкою і тушкувати 1 годину.
Рис добре промити. Відварити до готовності і знову промити від зайвої клейковини. Злити воду і відставити.
Яйце збити зі ст. л. води, посолити і обсмажити омлет з двох сторін. Нарізати омлет соломкою. Огірок нарізати кубиком.
Обсмажити рис на сковорідці, додати нарізані омлет і огірок, спеції (зірковий аніс, кориця, гвоздика, фенхель, перець).
Готове м'ясо повинно бути начебто у густому карамелевом соусі, кожен шматочок нібито знаходиться у блискучій оболонці. Додати нарізані 3 кружечки ананаса, перемішати.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты пошаговые с фото.
Как приготовить пирог - как приготовить пирог из тыквы. Купить тыкву.
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Постный майонез калорийностьПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter