Солодка курочка
- Курка
- Лимон 2 шт.
- Хліб білий 100 г
- Мед 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Петрушка 2 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Паприка мелена
Часник очистити, один зубчик розрізати уздовж навпіл. Курку вимити, висушити, натерти часником, сіллю, перцем, паприкою. Залишений часник дрібно нарубати.
Із 1 лимона зняти тонкий шар цедри і вичавити сік. Хліб нарізати кубиками. Зелень вимити і крупно нарубати.
Цедру, зелень, хліб і часник подрібнити у блендері.
Половину лимонного соку змішати з отриманою масою і наповнити нею курку, отвір сколоти. Нагріти духовку до 180 градусів. Форму змастити і покласти курку грудкою вниз.
Залишений лимонний сік змішати з медом, змазати ним спинку курки і поставити в духовку на 15 хв. Потім курку перевернути, змастити медом із соком і запікати ще 45 хв.
Лимон вимити, обсушити і нарізати кружечками або часточками. Зелень вимити й обсушити. Готову курку перекласти на тарілку, прикрасити лимоном і зеленню.
Рецепты заправок для салатов - салат з маринованих опеньок.
Рецепт настоящего Украинского борща. Рецепт Украинский борщ.
ТутИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кондитерские формы - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaкаллы из мастики
Торт грильяжный рошен ценаИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Лучшие рестораны Киева Украинская кухня. Украинская кухня интересные истории.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter