Соковиті реберця під "Європейським" маринадом
- Ребра свинячі 4 шт.
- Олія рослинна 100 мл
- Спеції (паприка, перець чорний мелений, перець горошком, сіль)
Приготувати маринад: змішати олію, спеції і сіль. Замаринувати ребра і залишити на 2-3 години, можна залишити на ніч (соковитіше буде). Потім ребра викласти на деко і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Після закінчення половини часу, ребра перевернути зворотньою стороною.
Футбол Спартак картинки http://recepti.biz.ua
Вкусные рецепты блюд из яблок: печень с яблоками рецепт. Мультиварки для выпечки.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.
Салаты и закуски: мясные салаты с грибами.
рецепты салатов на день рождения
Гидронефроз. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные сайты. лазаньяКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter