Соковиті реберця під "Європейським" маринадом

ДРУГІ СТРАВИ
617 Соковиті реберця під "Європейським" маринадом
Фото - Соковиті реберця під
інгредієнти:
  • Ребра свинячі 4 шт.
  • Олія рослинна 100 мл
  • Спеції (паприка, перець чорний мелений, перець горошком, сіль)

Приготувати маринад: змішати олію, спеції і сіль. Замаринувати ребра і залишити на 2-3 години, можна залишити на ніч (соковитіше буде). Потім ребра викласти на деко і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на півтори години. Після закінчення половини часу, ребра перевернути зворотньою стороною.

Футбол Спартак картинки http://recepti.biz.ua

Вкусные рецепты блюд из яблок: печень с яблоками рецепт. Мультиварки для выпечки.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - кекс без масла и маргарина. Очень вкусные кексы.

Салаты и закуски: мясные салаты с грибами.

рецепты салатов на день рождения

Гидронефроз. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные сайты. лазаньяКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter