Соковиті курячі крила у хрусткій сирній паніровці
- Крила курячі 12 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Сир твердий 100 г
- Сухарі панірувальні 1.5 скл.
- Петрушка (нарізана) 0.5 скл.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Перець червоний (мелений)
- Овочі
- Олія оливкова
Крила помити, висушити серветкою, посолити, поперчити чорним і червоним перцем, видавити часник, добре розмішати, і залишити маринуватися на півгодини.
Розтопити вершкове масло, остудити.
В окрему чашку для панірування натерти на тертці сир, нарізати петрушку, всипати панірувальні сухарі, посолити, поперчити і все змішати.
Курячі крила умочити у вершкове масло і обваляти у панірувальній суміші.
Скласти крила на листі, застеленому фольгою.
Запікати в нагрітій до 190 градусів духовці 25-30 хвилин.
Гарнір.
Узяти овочі: свіжі помідори, нарізані на чотири частини.
Картопля, нарізана четвертинками.
Цибуля ріпчаста, розрізана на чотири частини.
Морква, кільцями, приблизно по 2 см (попередньо моркву "підготувати" у мікрохвильовці, покласти в пакет і п'ять хвилин проварити на середній потужності).
Заморожені капуста броколі і брюссельська.
Всі овочі покласти на деко, посолити, поперчити, скропити оливковою олією (перемішати все) і запікати в нагрітій до 190 градусів духовці, приблизно 30-40 хвилин (до готовності).
Крила і овочі запікати в духовці відразу разом, на нижній і верхній полиці відповідно.
Якщо у є функція "гриль", можна увімкнути хвилин за десять до приготування крил.
Рецепт торта киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салат из омлета и колбасы кукуруза и фасольМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салата Мимоза - салаты с консервой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter