Соковита яловичина

ДРУГІ СТРАВИ
684 Соковита яловичина
Фото - Соковита яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка)
  • Сіль
  • Спеції
  • Оцет (винний)
  • Орегано

Яловичу вирізку вимити і обсушити. Нарізати кільцями товщиною 2-2,5 см. Укласти в миску. Посолити, поперчити, додати спеції і орегано. Збризнути оцтом, приблизно 1-2 столові ложки. Поставити під гніт на 1-2 години. Потім смажити на розпеченій сковороді, з додаванням олії, при відкритій кришці, на середньому вогні до утворення рум'яної скориночки з двох сторін.

Домашний Йогурт VIVO - сделать йогурт в домашних условиях. Закваски для йогурта Yogurton.

Рецепт маргариты пиццыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата из морепродуктов.

Салат мимоза приготовить. Мимоза салат яблоко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter