Соковита яловичина
684
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка)
- Сіль
- Спеції
- Оцет (винний)
- Орегано
Яловичу вирізку вимити і обсушити. Нарізати кільцями товщиною 2-2,5 см. Укласти в миску. Посолити, поперчити, додати спеції і орегано. Збризнути оцтом, приблизно 1-2 столові ложки. Поставити під гніт на 1-2 години. Потім смажити на розпеченій сковороді, з додаванням олії, при відкритій кришці, на середньому вогні до утворення рум'яної скориночки з двох сторін.
Домашний Йогурт VIVO - сделать йогурт в домашних условиях. Закваски для йогурта Yogurton.
Рецепт маргариты пиццыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата из морепродуктов.
Салат мимоза приготовить. Мимоза салат яблоко.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі