Соковита свинина із пекінською капустою
- М´ясо (свинина) 600 г
- Капуста пекінська 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Олія рослинна 75 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати упоперек волокон тонкими скибочками.
Розібрати капусту по листочках, помити, дати трохи стекти воді і нарізати упоперек на скибочки.
Казан або глибоку сковороду із товстим дном розігріти, додати олію. Коли олія добре нагріється, покласти часник і перемішувати, доки він стане трохи рум'яним.
До рум'яного часнику додати підготовлене м'ясо. Періодично перемішувати (хвилин 5).
Коли м'ясо пустить сік, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10 (помішувати за потребою).
Потім до м'яса додати капусту, гарно все перемішати і накрити кришкою.
Періодично помішувати.
Через хвилин 10 посолити, поперчити і тушкувати до готовності, орієнтуватися по готовності м'яса.
На гарнір подати рис.
Рецепты салатов мясных recepti.biz.ua
Растительное масло. Купить: арахисовое масло фото. Арахисовое масло.
Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные торты на день рождения рецепты.
приготовление брокколи и цветной капусты
Рецепт маргариты пиццыРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат - рецепты пошаговые с фото.
Кексы в магазине Rozetka: кексы кофейные.
Торт парижанка рецептИзготовление тортов на заказ
Фото маковый торт. Маковый торт-пирог.
Какой сайт кулинарная передача званный ужин на рен тв recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter