Соковита свинина із квасолею та грибами під сиром
744
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Картопля 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Квасоля (консервована у власному соку) 1 бан.
- Гриби (печериці свіжі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Помідор 2 шт.
- Сир ( 150 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Приправи
- Зелень
Підготувати необхідні продукти.
Порізати моркву, цибулю, картоплю, гриби, м'ясо, помідори. Потім обсмажити цибулю з морквою і окремо помідори з часником і грибами.
Викласти шарами.
Картопля.
М'ясо.
Квасоля (рідину злити).
Цибуля з морквою.
Помідори з часником і грибами.
Посипати невеликою кількістю сиру.
Закрити горщики кришками і поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Дістати з духовки і посипати сиром, що залишився. Повернути горщики у духовку на 3-5 хвилин, щоб сир розплавився. Готову страву посипати зеленню.
recepti.biz Изготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі