Соковита риба під сирно-гірчичною скоринкою
- Пангасіус (філе) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Вершки (20%) 100 мл
- Гірчиця діжонська 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний
- Зелень (петрушка і кріп) 0.5 пуч.
Рибу нарізати невеликими шматочками. Посолити і поперчити. Викласти у форму.
Цибулю нарізати соломкою, дрібно нарізати зелень. Викласти на рибу спочатку цибулю, потім зелень.
Сир натерти на дрібній тертці, додати вершки, гірчицю і мускатний горіх.
Перемішати все і залити рибу.
Запікати в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 20-25, до утворення сирної скоринки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.
Блюда с рецептами: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
Авокадо креветки салат рецепт. Рецепт салат из авокадо и креветок.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой. Салоны кухонной мебели.
recepti.biz.ua Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, борщ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter