Соковита риба під сирно-гірчичною скоринкою

ДРУГІ СТРАВИ
594 Соковита риба під сирно-гірчичною скоринкою
Фото - Соковита риба під сирно-гірчичною скоринкою
інгредієнти:
  • Пангасіус (філе) 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Вершки (20%) 100 мл
  • Гірчиця діжонська 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Горіх мускатний
  • Зелень (петрушка і кріп) 0.5 пуч.

Соковита рибка під сирно-гірчичною скоринкою інгредієнти Рибу нарізати невеликими шматочками. Посолити і поперчити. Викласти у форму.

Соковита рибка під сирно-гірчичною скоринкою Цибулю нарізати соломкою, дрібно нарізати зелень. Викласти на рибу спочатку цибулю, потім зелень.

фото Соковита рибка під сирно-гірчичною скоринкою Сир натерти на дрібній тертці, додати вершки, гірчицю і мускатний горіх.

Соковита рибка під сирно-гірчичною скоринкою Пангасіус Перемішати все і залити рибу.

Соковита рибка під сирно-гірчичною скоринкою Цибуля ріпчаста Запікати в розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 20-25, до утворення сирної скоринки. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты с фото.

Блюда с рецептами: рецепты праздничных блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.

Авокадо креветки салат рецепт. Рецепт салат из авокадо и креветок.

Рецепты салатов на новый год с фотографиямиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Студия дизайна интерьеров: кухня с юлией высоцкой. Салоны кухонной мебели.

recepti.biz.ua Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, борщ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter