Соковита печінка в соусі

ДРУГІ СТРАВИ
698 Соковита печінка в соусі
Фото - Соковита печінка в соусі
інгредієнти:
  • Печінка яловича 500 г
  • Морква (велика) 2 шт.
  • Перець болгарський (червоний) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
  • Помідор (великий) 2 шт.

Печінку нарізати невеликими смужками, злегка обсмажити.

Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору.

Моркву натерти на крупній тертці.

Перець нарізати смужками, помідори - кубиками.

Все скласти у казанок, залити водою. Тушкувати на маленькому вогні 40-50 хвилин.

Мясные салаты к праздничному столу рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов

Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter