Соковита печінка в соусі
698
інгредієнти:
- Печінка яловича 500 г
- Морква (велика) 2 шт.
- Перець болгарський (червоний) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 3 шт.
- Помідор (великий) 2 шт.
Печінку нарізати невеликими смужками, злегка обсмажити.
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до золотистого кольору.
Моркву натерти на крупній тертці.
Перець нарізати смужками, помідори - кубиками.
Все скласти у казанок, залити водою. Тушкувати на маленькому вогні 40-50 хвилин.
Мясные салаты к праздничному столу рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Продажа сельхозсырья,цветы - мясные салаты с ананасом. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі