Соковита печеня із курочки по-китайськи
- Філе куряче (грудка) 500 г
- Гриби 100 г
- Рис (круглозернистий) 0.5 скл.
- Перець солодкий 2 шт.
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Бульйон (курячий) 0.5 скл.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сіль
Моркву очистити, нарізати смужками.
Перець очистити від насіння, солодкий нарізати смужками, пекучий - кільцями.
Помідори і печериці дрібно нарізати.
Куряче філе нарізати довгою соломкою, посолити.
Рис промити, відварити до напівготовності.
Розігріти сковороду широку із оливковою олією, викласти куряче філе й обсмажити до золотистої скоринки. Перекласти на тарілку.
На цю ж сковороду покласти варений рис.
На рис: перець, гриби, моркву, помідори.
Зверху куряче філе. Тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин.
Залити печеню курячим бульйоном, посолити, перемішати, накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 5.
Приправити соєвим соусом, перемішати. Зняти із вогню і дати просочитися хвилин 5-10.
Рецепты на праздничный стол - семга запеченная с картофелем в духовке.
Вкусные рецепты салат цезарь. Салаты, торты и другие вкусные рецепты с фотографиями.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты с мидиями с фото. Мультиварка Philips.
Сайт - ведическое кулинарное искусствоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter