Соковита куряча печінка за 10 хвилин
628
інгредієнти:
- Печінка куряча 800 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сметана 250 г
- Спеції 1 упак.
- Горошок зелений 1 бан.
Печінку курячу охолоджену промити.
Поставити сковороду на вогонь, додати олію для смаження. Нехай нагріється.
Обваляти печінку у борошні.
Покласти печінку на сковороду.
Нарізати цибулю півкільцями, помідори - великими шматками.
На сковороду із печінкою викласти помідори, цибулю, додати спеції, сіль.
Хвилини через 4 - сметану. Закрити кришкою й тушкувати все разом хвилин 8.
Відкрити баночку гороху, викласти печінку на тарілку. Горох додати в якості гарніру, можна з картопляним пюре.
Капуста выращивание: кулинария капуста брокколи. Купить капусту.
Фетучини в домашних условиях: песочный пирог с яблоками. Осетинские пироги Три Пирога.
Рецепт салата мимоза http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі