Соковита курочка
845
інгредієнти:
- Курка 500 г
- Перець болгарський (червоний і зелений) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Майонез 4 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Перець
- Сіль
- Базилік сушений
Приготувати соус з майонезу, томату, часнику, перцю, солі, базиліка, все перемішати. Обваляти в цьому соусі курочку (нарізану невеликими шматками), цибулю (півкільцями), моркву (кільцями), перець болгарський (півкільцями).
Викласти на змащене олією деко і в духовку. Приблизно 180 градусів, на 15 хвилин.
Потім вийняти деко, накрити щільно фольгою і випікати ще 25 хвилин.
семга запеченная с картофелем в духовке
Купить колбасу, цены: приготовление домашней мясной колбасы. Купить оболочку для изготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі