Соєві пагони з опеньками
- Гриби свіжі 100 г
- Соєві пагони 300 г
- Часник 2 зуб.
- Цибуля 2 ст.л.
- Соєвий соус
- Перець чорний
- Зелень
- Соус устричний 1 ч.л.
- Олія оливкова
Гриби порізати пластинками.
Порубати дрібно часник і цибулю.
Нагріти олію, смажити цибулю 1 хвилину, додати часник і ще смажити при низькій температурі близько 1-2 хвилин, додати соєвий соус. Потім покласти гриби і устричний соус, обсмажити хвилину, помішуючи, влити трохи води, дати закипіти грибам і кип'ятити ще хвилину.
Вимити соєві паростки.
Змішати з іншими компонентами і тушкувати до прозорості хвилин 15. Додати перець.
При подачі посипати зеленню. Подавати з рисом.
Салаты приготовление - рецепт приготовления салата мимоза. Рецепты салатов на любой вкус.
Французская кухня рецептыКак научиться готовить вкусно и красиво? Читайте наши кулинарные рецепты
Тыква Горлянка бронза: пирог из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
recepti.biz.ua рецепт вкусные салаты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter