Сочевиця з вершками та імбиром
- Сочевиця (зелена або коричнева) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідори 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Масло вершкове 50 г
- Імбир (корінь) 1 шт.
- Вершки (22-30%) 100 мл
- Куркума 1 ч.л.
- Карі (порошок) 1 ч.л.
- Сіль
Сочевицю відварити до м'якості хвилин 20-25. Воду злити.
На вершковому маслі злегка підсмажити тонко нарізану цибулю, часник.
Додати тертий на тертці імбир. Довести все до легкої золотинки.
Потім додати нарізані помідори й тушкувати кілька хвилин із закритою кришкою. Можна додати подрібнений перець чилі.
Влити вершки, посолити, додати куркуму і карі, тушкувати ще пару хвилин на дуже маленькому вогні. Потім з'єднати із сочевицею.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Возможность добавлять свои рецепты, новости и статьи
www.recepti.biz.ua Салат слоеный с Курицей
Салат с Белыми грибами и языкомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салата с отварным языкомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт салата из хрена. Салаты из рыбы рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter