Сочевиця з тушонкою
1178
інгредієнти:
- Сочевиця 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- М´ясо тушковане 0.5 бан.
- Сіль
Спочатку сочевицю промити і замочити на 3 години в холодній воді.
Цибулю нарізати кубиками.
Обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
Сочевицю відварити півгодини в підсоленій воді.
У пательні перемішати відварену сочевицю, тушонку і цибулю, протушкувати хвилин десять.
Потім викласти на тарілку.
Плов рецепт приготовленияРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina: оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі