Сочевиця з квасолею та грибами
1139


інгредієнти:
- Сочевиця 500 г
- Квасоля стручкова 300 г
- Печериці 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Рослинна олія
Сочевицю відварити до готовності.
Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Печериці порізати.
Додати їх до цибулі. Смажити 10 хвилин. Потім висипати квасолю і ще трохи обсмажити.
Тепер додати сочевицю, обсмажити ще 10 хвилин, посолити, посипати петрушкою.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Термосы, термо товары оптом: приготовление йогурта в термосе. Закваски для йогурта Yogurton.
Чизкейк для любителей шоколада по рецепту Юлии Высоцкой. Венецианский рецепт от Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі