Сочевиця з кальмарами
- Сочевиця (червона)
- Вода 2 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Кальмар 800 г
- Сіль
- Спеції
- Олія оливкова
Залити сочевицю водою, як закипить - на маленький вогонь, варити 10 хвилин. Відварити у киплячій воді тушки кальмара (не більше 2-4 хвилин, інакше кальмар буде жорстким). Нарізати відварений кальмар кільцями. На сковороді обсмажити в оливковій олії цибулю до золотистого кольору, додати кальмар, сіль, перець. Додати розварену сочевицю до кальмарів. Посолити, поперчити. Тушкувати 2-3 хвилини.
Купить колбасу, цены - колбаса домашняя без кишок.
Салат цезарь рецепт заправки. Ореховая заправка (к мясу, салатам, бутербродам.
Кулинарные рецепты фотографиями здесь
Мультиварка Philips - праздничные закуски на новый год. Канапе здесь! Канапе к столу.
recepti.biz Копилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Рецепты выпечка в микроволновой печиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Индийская кухня пажитник рецепты. Индийская кухня чатни рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter