Сочевиця з баклажанами і гарбузом
- Гарбуз 1 скл.
- Сочевиця червона 1 скл.
- Баклажан 2 шт.
- Помідор 5 шт.
- Томатне пюре 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
Нарізати гарбуз невеликими шматочками, цибулю півкільцями.
Баклажани нарізати кубиками і посолити, залишити на 20 хвилин (щоб пішла гіркота, якщо необхідно).
Злегка обсмажити цибулю і гарбуз, додати сочевицю, залити окропом і перемішати.
Накрити каструлю кришкою і готувати на повільному вогні хвилин 7-10.
Потім додати баклажани, помідори, нарізані кубиками і томат, часник, сіль.
Готувати ще хвилин 10, періодично помішуючи.
Наприкінці додати зелень і перець за смаком.
Мультиварка Philips - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Салаты из брокколиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт смачного тортаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепт супа гуляш. Рецепт супа венгерского гуляша.
Рецепты из баклажанов: приготовление блюд в микроволновке. Микроволновка - плюсы и минусы.
Салат гурман рецепт фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter