Сочевичні котлети на буряковій "подушці"

ДРУГІ СТРАВИ
898 Сочевичні котлети на буряковій "подушці"
Фото - Сочевичні котлети на буряковій
інгредієнти:
  • Сочевиця 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 100 г
  • Гриби печериці 100 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сухарі панірувальні 4 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Паприка солодка (в порошку) 1 ч.л.
  • Буряк (варений) 500 г
  • Лимонний сік 1 ст.л.
  • Бульйон (з кубика) 100 мл
  • Йогурт натуральний 200 г
  • М´ята (сушена або свіжа)

Сочевичний котлети на буряковій

Краще взяти сочевицю половинками, тоді достатньо замочити її на 30 хвилин для розбухання. Цільну сочевицю замочувати на ніч (горох теж).

 

Яєць - одне або два, залежить від консистенції "фаршу": котлети не повинні бути сухими, але й не рідкими .

Сочевичний котлети на буряковій Гриби, цибулю, моркву, розбухлу сочевицю пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в блендері.

Все змішуємо, додаємо 1-2 яйця, сіль, перець за смаком, паприку-порошок і 4 ст. л. сухарів.

фото Сочевичний котлети на буряковій Формуємо котлети, паніруємо в сухарях і обсмажуємо з двох боків до "рум'яності". 

Доки котлети смажаться, варений буряк тремо чи ріжемо смужками, додаємо лимонний сік, сіль і перець за смаком і прогріваємо буряк в 100 мл гарячого бульйону 5 хвилин.

Йогурт змішуємо з м'ятою, підсолюємо - це соус.

Сочевичний котлети на буряковій Збираємо все на тарілці, подаємо гарячим. 

 

Сочевичний котлети на буряковій Можна котлети протушкувати декілька хвилин в томатно-сметанному соусі.

 

Рецепты Успеха - первые блюда рецепты. Что приготовить к ужину.

Диетические блюда для похудения - салати з курячим мясом.

Тыква Горлянка бронза - пирог из тыквы. Тыква купить почтой.

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.

Украинская кухня рестораныИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ

Кулинарные сайты c фотографиями рецептов www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter