Сочевичні котлети на буряковій "подушці"
- Сочевиця 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 100 г
- Гриби печериці 100 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сухарі панірувальні 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Паприка солодка (в порошку) 1 ч.л.
- Буряк (варений) 500 г
- Лимонний сік 1 ст.л.
- Бульйон (з кубика) 100 мл
- Йогурт натуральний 200 г
- М´ята (сушена або свіжа)
Краще взяти сочевицю половинками, тоді достатньо замочити її на 30 хвилин для розбухання. Цільну сочевицю замочувати на ніч (горох теж).
Яєць - одне або два, залежить від консистенції "фаршу": котлети не повинні бути сухими, але й не рідкими .
Гриби, цибулю, моркву, розбухлу сочевицю пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо в блендері.
Все змішуємо, додаємо 1-2 яйця, сіль, перець за смаком, паприку-порошок і 4 ст. л. сухарів.
Формуємо котлети, паніруємо в сухарях і обсмажуємо з двох боків до "рум'яності".
Доки котлети смажаться, варений буряк тремо чи ріжемо смужками, додаємо лимонний сік, сіль і перець за смаком і прогріваємо буряк в 100 мл гарячого бульйону 5 хвилин.
Йогурт змішуємо з м'ятою, підсолюємо - це соус.
Збираємо все на тарілці, подаємо гарячим.
Можна котлети протушкувати декілька хвилин в томатно-сметанному соусі.
Рецепты Успеха - первые блюда рецепты. Что приготовить к ужину.
Диетические блюда для похудения - салати з курячим мясом.
Тыква Горлянка бронза - пирог из тыквы. Тыква купить почтой.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Подкиньте рецепт салата с морепродуктами.
Украинская кухня рестораныИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Кулинарные сайты c фотографиями рецептов www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter