"Снігова Печінка"

ДРУГІ СТРАВИ
564 "Снігова Печінка"
Фото -
інгредієнти:
  • Печінка індички 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Вершки 30 мл
  • Бульйон (Маггі або Кнор) 200 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Масло вершкове

Печінку промити у холодній воді, нарізати тоненькими пластинами.

На сковороду покласти столову ложку вершкового масла - печінку краще не смажити на олії, від цього вона стає гіркуватою на смак. Викласти печінку, смажити на середньому вогні доки вона не набуде рівномірний просмажений колір, приблизно хвилин 8.

фото Нарізати цибулю півкільцями, додати до печінки, смажити ще хвилин 5.

Моркву натерти на крупній тертці і теж додати до печінки, тушкувати хвилин 5.

Посолити, поперчити, додати вершки і бульйон, перемішати, поставити на слабкий вогонь, накрити кришкою і тушкувати 30 хвилин.

Через 40 хвилин зняти кришку і залишити ще на 5-10 хвилин.

На гарнір можна подати картопляне пюре.

Торт кукла рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Как приготовить вкусный шашлык: украшения для торта из крема. Рецепты Для Мультиварки.

Рецепты салатов морепродукты здесь

Рецепти гарячих страврецепти гарячих страв