Сніданок велетня
- Інгредієнти:
- Лаваш - 4 шт
- Баклажан (запечений) - 2 шт
- Перець (салатний) - 3 шт
- Помідор - 700 г
- Часник - 4-5 зуб.
- Сметана - 450 г
- Сир - 300 г
- Яйце куряче - 3 шт
- Сіль
На разолженний лавашний лист покласти трошки. сметанки. і покрити тоненькими смужками перчика .
Накриваємо другим листом. Трохи сметанки і багато помідорних кружечків і давленого часничку.
Третій лист. Можна трохи більше сметани. Смужками запечені синенькі.
І четвертий - сметана і тертий сир.
Акуратно загортаємо з двох сторін. Викладаємо в застелений папером протвунь. Обмазуємо злегка збитими з сіллю яйцями. .
І в розігріту до 200 градусів духовочку на 25 хвилин! Як зарум´яниться, запечеться перчик і помідори, а часничок почне пахнути-пахнути - готово!
Варианты салатов из Рыбных консервов. Слоеный Рыбный салат.
Капуста выращивание: посуда для квашения капусты.
Салатики рецепты Новинки с грибамиРецепты и советы
recepti.biz.ua тыквенные оладья
Майонез за 1 минуту видеоРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Слоеный пирог со шпинатом и фетойПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter