Смугастий гриль-комплект
- Філе куряче 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лимон (сік і цедра) 0.5 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сік апельсиновий 150 мл
- Цибуля порей 1 шт.
- Шафран
- Вершки 150 мл
- Шпинат 150 г
Для маринаду розтерти очищений часник з лимонною цедрою, соком і дрібкою солі. Додати 2 ст. л. оливкової олії, добре розмішати до однорідної маси.
Куряче філе розрізати уздовж навпіл (не відбивати). Гарно змазати маринадом і залишити на 30 хвилин.
Для соусу залити шафран маленькою кількістю гарячої води. Цибулю порей помити і нарізати тонкими кільцями і протушкувати на столовій ложці оливкової олії до розм'якшення. Влити шафрановий настій і апельсиновий сік, тушкувати на маленькому вогні 5-10 хвилин без кришки, рідина повинна частково випаруватися.
Шпинат помити, додати в сковороду і, перемішуючи, тушкувати до готовності шпинату, буквально, 2-3 хвилини.
В овочеве рагу влити вершки і дати соусу покипіти кілька хвилин. Якщо соус здасться занадто рідким, можна додати чайну ложку крохмалю, розмішаного в маленькій кількості води. Соус посолити і поперчити за смаком.
Курячі стейки обсмажити на сухій сковороді-гриль (або звичайній сковороді).
Подавати стейки під овочевим шафрановим рагу.
Рецепт салата белочкаУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Торты пирожные без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки.
Американская кухня видеоИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter