Смородинова курочка
- Курка 2 кг
- Сало (свіже чи бекон) 100 г
- Смородина чорна 150 г
- Джем смородиновий 3 ст.л.
- Сіль
- Перець (суміш перців мелена) 1 ч.л.
Тушку помити, видалити залишки пір'я. Вибрати шматочки жиру.
Сало нарізати тонкими пластинками.
Зробити під курячою шкіркою надрізи, закласти у них шматочки сала. Зовні і зсередини змастити курочку невеликою кількістю крупної солі.
Жменю смородини покласти у середину тушки. Шматочки жиру викласти у гусятницю і залити тонким шаром води.
Обмазати курку смородиновим джемом і викласти у гусятницю.
Зверху присипати меленим перцем. Накрити кришкою і запікати у духовці при 200 градусах близько години, потім ще хвилин 15 при відкритій кришці до рум'яної скоринки.
Якщо запікати курку у рукаві, то час приготування потрібно зменшити хвилин на 10.
Викласти готову курку на тарілку. Полити соком, що утворився.
Рецепты простые первые блюда. Рецепт первого блюда.
Шоколадный пудинг рецепт с фото в духовкеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепты для мультиварки, вкусно: легкие супы рецепты с фото.
Салаты с белыми грибами рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Приготовь крем для торта - крем с манкой для торта. Купить кондитерку.
Украинской кухни тут
Рецепт торт наполеон крем со сгущенкойПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter