Смажений удон зі свининою
- Свинина (шия) 300 г
- Локшина (удон)
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Імбир (маринований) 0.33 скл.
- Кунжут 1 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Часник 1 зуб.
Нарізати 300 грам свинячої шийки довгими шматочками, відварити, потім злегка обсмажити на сковороді.
Відварити за інструкцією удон. Після приготування обдати холодною водою.
Розігріти сковорідку із невеликою кількістю олії. Укинути на неї приготовлену локшину, і злегка обсмажити до золотистого кольору.
Нарізати дрібно часник і цибулю. Обсмажити все до злегка золотистої скоринки. Жменю маринованого імбиру дрібно нарізати і додати до золотистої суміші. Через 2-3 хвилини додати 1 столову ложку кунжутного насіння. Коли суміш придбає приємно-золотистий колір, зняти з вогню.
Змішати у сковорідці локшину, м'ясо і суміш із цибулі. Додати 1 столову ложку соєвого соусу. Все перемішати.
Рецепты в постРецепты постных блюд. История возникновения постов
Рецепты торт киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Очень вкусные пончики: рецепты пончиков на кефире.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с фото. Салаты рецепты.
recepti.biz.ua рецепт салата мимоза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter