Смажений стейк із яловичини
- Яловичина (антрекот, вирізка парна) 800 г
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Філе нарізати на 3-4 стейка товщиною 3,5-4 см.
Розігріти сковороду на максимальному вогні і розтопити масло.
Стейки посолити і поперчити із одного боку і викласти цією стороною на сковороду.
Потім, посолити і поперчити другу сторону і перевернути м'ясо.
Для того, щоб м'ясо вийшло злегка підсмаженим зовні і практично сирим у середині - 2-3 хвилини із кожного боку; щоб зовні було більш "підсмажене" і рожеве у середині - це 4 хвилини з кожного боку; щоб зовні утворилася засмажена скоринка і у середині не було ніяких ознак "сирого м'яса" - це близько 5 хвилин із кожного боку.
Кулинарные рецепты - рецепт пончиков творожных.
Рецепты пасхи и куличейРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Салаты с каперсамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Куплю кульки мешки полиэтиленовые. Сергей кульков.
Как приготовить вкусный шашлык - паска рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter