Смажений стейк із яловичини

ДРУГІ СТРАВИ
726 Смажений стейк із яловичини
Фото - Смажений стейк із яловичини
інгредієнти:
  • Яловичина (антрекот, вирізка парна) 800 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Жаренийстейкізговядіни інгредієнти

Жаренийстейкізговядіни Філе нарізати на 3-4 стейка товщиною 3,5-4 см.

фото Жаренийстейкізговядіни Розігріти сковороду на максимальному вогні і розтопити масло.

Жаренийстейкізговядіни Яловичина Стейки посолити і поперчити із одного боку і викласти цією стороною на сковороду.

Жаренийстейкізговядіни Масло вершкове Потім, посолити і поперчити другу сторону і перевернути м'ясо.

Жаренийстейкізговядіни Сіль

Для того, щоб м'ясо вийшло злегка підсмаженим зовні і практично сирим у середині - 2-3 хвилини із кожного боку; щоб зовні було більш "підсмажене" і рожеве у середині - це 4 хвилини з кожного боку; щоб зовні утворилася засмажена скоринка і у середині не було ніяких ознак "сирого м'яса" - це близько 5 хвилин із кожного боку.


Кулинарные рецепты - рецепт пончиков творожных.

Рецепты пасхи и куличейРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Салаты с каперсамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Куплю кульки мешки полиэтиленовые. Сергей кульков.

Как приготовить вкусный шашлык - паска рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

майонез похлебкин

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter