Смажений рис "По-японськи"

ДРУГІ СТРАВИ
675 Смажений рис "По-японськи"
Фото - Смажений рис
інгредієнти:
  • Рис (варений) 330 г
  • Грудка (копчена) 150 г
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Кукурудза (заморожена) 60 г
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Цибуля зелена 2 шт.
  • Соєвий соус 1.5 ст.л.

Смажений рис Нарізати дрібно цибулю і грудку.

Смажений рис Яйця збити у мисочці (сильно не збивати).

фото Смажений рис Розігріти сковороду, налити олію. Вилити у сковороду яйця і швидко обсмажити на сильному вогні, постійно помішуючи. "Омлет" повинен вийти пишний і напівготовий. Викласти на окрему тарілку.

Смажений рис У сковороді обсмажити цибулю, грудку, кукурудзу.

Смажений рис Додати рис. Можна додати дрібно порізаний часник. Наприкінці - соєвий соус.

Все перемішати, ще трохи потримати на вогні.

Смажений рис З'єднати з "омлетом". Гарно перемішати.

Смажений рис Готову страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.

салаты с буряком

Простые рецепты блюд: французская кухня рецепты.

Легкие супы рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом

Рецепты вкусных блюд и салатов. Рецепты салаты закуски недорого вкусно.