Смажений рис "По-японськи"
- Рис (варений) 330 г
- Грудка (копчена) 150 г
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Кукурудза (заморожена) 60 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Цибуля зелена 2 шт.
- Соєвий соус 1.5 ст.л.
Нарізати дрібно цибулю і грудку.
Яйця збити у мисочці (сильно не збивати).
Розігріти сковороду, налити олію. Вилити у сковороду яйця і швидко обсмажити на сильному вогні, постійно помішуючи. "Омлет" повинен вийти пишний і напівготовий. Викласти на окрему тарілку.
У сковороді обсмажити цибулю, грудку, кукурудзу.
Додати рис. Можна додати дрібно порізаний часник. Наприкінці - соєвий соус.
Все перемішати, ще трохи потримати на вогні.
З'єднати з "омлетом". Гарно перемішати.
Готову страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Простые рецепты блюд: французская кухня рецепты.
Легкие супы рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Рецепты вкусных блюд и салатов. Рецепты салаты закуски недорого вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter