Смажений рис "Китаєць із традиціями"
- Свинина (філе) 30 г
- Креветки тигрові 30 г
- Шинка 20 г
- Куряче філе (без шкіри) 20 г
- Горошок зелений (заморожений) 20 г
- Пагони бамбука 15 г
- Вино рисове 2 ст.л.
- Бульйон курячий 120 мл
- Яйце куряче 1 шт.
- Рис китайський 250 г
- Гриби білі 50 г
- Цибуля шалот (пагони) 2 шт.
Свинину порізати і смажити разом з креветками до рум'янцю й придбання білого кольору. Гриби порізати крупно, додати в сковороду. Туди ж додати різану скибочками шинку, зелений горошок, паростки бамбука, курку нарізану кубиками. Влити в сковороду вино і бульйон і довести до кипіння. У сковороду, нову "чисту", додати олію оливкову і влити збите яйце, довести до напівготовності, потім додати рис і постійно помішувати, щоб рис не брався грудочками, додати більше олії. У приготовлений рис додати всі інгредієнти і гарно перемішати, додати цибулю і обсмажити до готовності.
Шоколадные конфеты Monbana: конфеты карамель. Формы для леденцов.
Проверенные рецепты запеканок: рецепт сирника з маком. Безумно вкусные рецепты блюд.
Салат австрийскийМясных, фруктовых и экзотических салатов
Купить капусту: посуда для квашения капусты.
Современные салатыНациональный сервер современной прозы. Современное искусство
Нужен охладитель молока? Звони - приготовление йогурта в термосе.
Как правильно приготовить - как правильно приготовить соус бешамель.
Мимоза салат рецепт видеоУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Рецепт заварного крема для вафельРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter