Смажений рис "Китаєць із традиціями"

ДРУГІ СТРАВИ
596 Смажений рис "Китаєць із традиціями"
Фото - Смажений рис
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 30 г
  • Креветки тигрові 30 г
  • Шинка 20 г
  • Куряче філе (без шкіри) 20 г
  • Горошок зелений (заморожений) 20 г
  • Пагони бамбука 15 г
  • Вино рисове 2 ст.л.
  • Бульйон курячий 120 мл
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Рис китайський 250 г
  • Гриби білі 50 г
  • Цибуля шалот (пагони) 2 шт.

Свинину порізати і смажити разом з креветками до рум'янцю й придбання білого кольору. Гриби порізати крупно, додати в сковороду. Туди ж додати різану скибочками шинку, зелений горошок, паростки бамбука, курку нарізану кубиками. Влити в сковороду вино і бульйон і довести до кипіння. У сковороду, нову "чисту", додати олію оливкову і влити збите яйце, довести до напівготовності, потім додати рис і постійно помішувати, щоб рис не брався грудочками, додати більше олії. У приготовлений рис додати всі інгредієнти і гарно перемішати, додати цибулю і обсмажити до готовності.

Шоколадные конфеты Monbana: конфеты карамель. Формы для леденцов.

Проверенные рецепты запеканок: рецепт сирника з маком. Безумно вкусные рецепты блюд.

Салат австрийскийМясных, фруктовых и экзотических салатов

Купить капусту: посуда для квашения капусты.

Современные салатыНациональный сервер современной прозы. Современное искусство

Нужен охладитель молока? Звони - приготовление йогурта в термосе.

Как правильно приготовить - как правильно приготовить соус бешамель.

Мимоза салат рецепт видеоУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

Рецепт заварного крема для вафельРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter