Смажений пеленгас під зеленим соусом
- Риба (пеленгас, товстолобик, форель) 2 кг
- Олія оливкова 200 мл
- Петрушка 2 пуч.
- Кріп 2 пуч.
- Салат (листя) 1 пуч.
- Рис (довгий, пропарений) 400 г
- Лимон 1 шт.
- Суміш перців (суміш чорного, білого і зеленого)
- Імбир
- Майоран
- Сіль
Нарізати крупно кріп і петрушку. Розігріти 100 г оливкової олії майже до кипіння у невеликій каструльці, висипати нарізану зелень. Коли петрушка стане м’якою, додати імбир, майоран і мелений перець. Вичавити цілий лимон. Тримати на дуже слабкому вогні одну-дві хвилини і вимкнути. Можна додати трохи білого вина перед тим як класти спеції.
Розігріти сковороду, налити олію, зачекати доки вона розпечеться. Нарізані шматки риби, товщиною в 3 см, викласти на сковороду і смажити до рум'яної скоринки на сильному вогні, приблизно 3-4 хвилини. Перевернути. Посолити рибу з просмаженого боку і ложкою потроху полити соком із зеленої суміші. Коли підрум'яниться друга сторона, викласти рибу на тарілку, прикрашену листям салату, трохи присолити другу сторону і полити зеленою сумішшю. На гарнір відварити розсипчастий рис, викласти його на тарілку до риби і трохи полити олією, в якій смажилася риба.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты американской кухни с фото. Готовим со вкусом.
Как приготовить вкусный шашлык: плов рецепт приготовления.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты.
Печень рецепты приготовления recepti.biz.ua
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта з чорносливом. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter