Смажений оселедець
- Оселедець (свіжий) 1 кг
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Сіль
- Борошно 2 ст.л.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Олія рослинна
Свіжий оселедець очистити, відрізати голову і хвіст, видалити нутрощі, промити.
Зняти філе зі шкірою: зробити розріз на спинці, спочатку відокремити хребти в хвостовій частині, потім підняти рибу і, тримаючись за кістку, відокремити філе пальцями, відразу з двох сторін.
Готове філе посолити, скропити лимонним соком, перемішати, потім кожне змастити гірчицею.
Розігріти олію в сковороді.
Борошно змішати з панірувальними сухарями.
Обваляти рибу в паніровці і обсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку.
На гарнір найкраще картопляне пюре, відварену картоплю, солоні овочі.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат коктейль рецепты с фото.
салат макароны брокколи чеснок
Стол! Жми - страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Как приготовить вкусный шашлык - праздничные закуски на новый год. Закупка рецепты.
Парфюм и косметика в Duty Free - крем из сгущенного молока.
Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили. Кулинарный сайт пряные травы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter