Смажений лосось із картоплею
- Картопля 500 г
- Лосось (філе) 500 г
- Паприка червона 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки (30%) 200 мл
- Гірчиця гостра 2 ст.л.
- Петрушка (зелена цибуля) 2 ст.л.
- Сіль
- Олія соняшникова
- Перець чорний
Картоплю почистити, помити, нарізати уздовж скибочками. Філе лосося нарізати кубиками, цибулю нашаткувати.
Олію розігріти в сковороді, додати картоплю, обсмажити до золотистої скоринки протягом 7-8 хвилин.
Додати цибулю, перемішати, туди ж рибу. Смажити ще приблизно 3-4 хвилини.
Нашаткувати паприку вздовж тоненькими смужками, і на сковорідку. Смажити ще 2 хвилини.
У маленьку каструлю вилити вершки, додати гірчицю, добре перемішати, довести до кипіння. Готово.
Відразу ж викласти на тарілки. Полити соусом, присипати петрушкою.
http://recepti.biz.ua торт Киевский рецепт
кулинария с пошаговыми фотографиями
Мультиварка Philips - рецепты пошаговые с фото. Диета: рецепты для похудения.
Мультиварка Philips - рецепти блюд з мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua праздничные блюда рецепт
Рецепт заварного крема для торта напалеон здесь
Торт наполеон по рецепту французских поваров здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter