Смажений гусак із яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
697 Смажений гусак із яблуками
Фото - Смажений гусак із яблуками
інгредієнти:
  • Гусак 2 шт.
  • Спеції (сіль, перець)
  • Кмин
  • Яблуко
  • Майоран
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Бульйон (м´ясний) 2 скл.
  • Олія рослинна
  • Імбир

Звільнити тушку 1,5-2-кілограмового гусака від зайвого жиру, натерти зовні і зсередини ложкою кмину з сіллю, нафарширувати невеликими яблуками (краще сорт "Пепін китайський"), посипаними сіллю з майораном (у прорізи).

Смажити на деко з олією і цибулею, поливаючи бульйоном.

Запекти окремо 6-8 хороших, великих яблук з імбиром, майораном і цукром. Обкласти ними гусака.

Гусака облити червоним соусом.

салати з бринзою

Купить бытовую химию оптом: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Закваски для йогурта Yogurton.

изысканные рецепты французской кухни

http://recepti.biz.ua рецепт оладьи их тыквы тыквенные

Американская кухняМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только