Смажений гусак із яблуками
697
інгредієнти:
- Гусак 2 шт.
- Спеції (сіль, перець)
- Кмин
- Яблуко
- Майоран
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Бульйон (м´ясний) 2 скл.
- Олія рослинна
- Імбир
Звільнити тушку 1,5-2-кілограмового гусака від зайвого жиру, натерти зовні і зсередини ложкою кмину з сіллю, нафарширувати невеликими яблуками (краще сорт "Пепін китайський"), посипаними сіллю з майораном (у прорізи).
Смажити на деко з олією і цибулею, поливаючи бульйоном.
Запекти окремо 6-8 хороших, великих яблук з імбиром, майораном і цукром. Обкласти ними гусака.
Гусака облити червоним соусом.
Купить бытовую химию оптом: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Закваски для йогурта Yogurton.
изысканные рецепты французской кухни
http://recepti.biz.ua рецепт оладьи их тыквы тыквенные
Американская кухняМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі