Смажені перепели в ожиновому соусі з грінками
- Перепілка 6 шт.
- Вино червоне сухе 350 г
- Масло вершкове
- Ожина свіжа 1 скл.
- Сік лимонний 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Виноград (зелений без кісточок) 0.5 скл.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Приправа (для птиці)
- Хліб білий (батон) 60 г
Перепелів вимити, витерти насухо і обваляти в приправі для птиці.
Накрити плівкою і залишити на деякий час.
Соус. Ожину подрібнити, додати цукор, розмішати до повного розчинення цукру. Процідити.
У проціджену ожину додати лимонний сік і вино (150 г).
Всю суміш вилити на сковороду і витримати на повільному вогні, постійно помішуючи, доки соус злегка не загусне.
Вершкове масло розтопити у жаровні або глибокій сковороді і обсмажити в ньому перепелів з усіх сторін. Додати залишене вино, закрити кришкою і тримати на слабкому вогні 15 хв. Покласти виноград і тримати на вогні ще 5 хв.
Грінки. Батон або білий хліб порізати на шматочки, вмочити у збите з сіллю яйце і панірувальні сухарі, обсмажити з двох сторін на вершковому маслі до золотистого кольору.
Перепелів з грінками покласти на тарілку, полити соусом. На гарнір можна подати рис з овочами.
Всегда круглосуточно. Мечта - торт вышиванка рецепт. Магазин Хенд Мейд Украина.
Готовим со вкусом: рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.
Рецепты с фото: рецепты мясных закусок с фото. Как вкусно приготовить мясо.
Праздничные первые блюда рецептыПраздничная компания
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter