Смажені перепели в ожиновому соусі з грінками

ДРУГІ СТРАВИ
829 Смажені перепели в ожиновому соусі з грінками
Фото - Смажені перепели в ожиновому соусі з грінками
інгредієнти:
  • Перепілка 6 шт.
  • Вино червоне сухе 350 г
  • Масло вершкове
  • Ожина свіжа 1 скл.
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Цукор 1 ст.л.
  • Виноград (зелений без кісточок) 0.5 скл.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль
  • Приправа (для птиці)
  • Хліб білий (батон) 60 г

Смажені перепели Вероніки у ожиновому соусі з грінками (cailles Veronique) інгредієнти Перепелів вимити, витерти насухо і обваляти в приправі для птиці.

Смажені перепели Вероніки у ожиновому соусі з грінками (cailles Veronique) Накрити плівкою і залишити на деякий час.

фото Смажені перепели Вероніки у ожиновому соусі з грінками (cailles Veronique)

Соус. Ожину подрібнити, додати цукор, розмішати до повного розчинення цукру. Процідити.

Смажені перепели Вероніки у ожиновому соусі з грінками (cailles Veronique) Перепели У проціджену ожину додати лимонний сік і вино (150 г).

Смажені перепели Вероніки у ожиновому соусі з грінками (cailles Veronique) Вино червоне сухе Всю суміш вилити на сковороду і витримати на повільному вогні, постійно помішуючи, доки соус злегка не загусне.

Смажені перепели Вероніки у ожиновому соусі з грінками (cailles Veronique) Масло вершкове Вершкове масло розтопити у жаровні або глибокій сковороді і обсмажити в ньому перепелів з усіх сторін. Додати залишене вино, закрити кришкою і тримати на слабкому вогні 15 хв. Покласти виноград і тримати на вогні ще 5 хв.

Смажені перепели Вероніки у ожиновому соусі з грінками (cailles Veronique) Ожина свіжа

Грінки. Батон або білий хліб порізати на шматочки, вмочити у збите з сіллю яйце і панірувальні сухарі, обсмажити з двох сторін на вершковому маслі до золотистого кольору.

Смажені перепели Вероніки у ожиновому соусі з грінками (cailles Veronique) Лимонний сік Перепелів з грінками покласти на тарілку, полити соусом. На гарнір можна подати рис з овочами.

 

 

Всегда круглосуточно. Мечта - торт вышиванка рецепт. Магазин Хенд Мейд Украина.

Готовим со вкусом: рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.

Рецепты с фото: рецепты мясных закусок с фото. Как вкусно приготовить мясо.

Праздничные первые блюда рецептыПраздничная компания

рецепты салат мимоза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter