Смажені палички із пшоняної каші
695
інгредієнти:
- Пшоно (елітне) 1 упак.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
Із одного пакетика пшона зварити кашу. Готову кашу остудити, не додаючи масла. Додати яйце, обсмажену у маслі цибулю, борошно і сіль.
Сформувати палички або биточки, обваляти у паніровці.
Обсмажити із двох боків до золотистого кольору. Не знімаючи зі сковороди, накрити кришкою і дати прогрітися парою.
Подавати можна разом із овочевим салатом.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рождественские рецепты выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты торт киевский. Поможем выйти замуж в Германию.
Купить наши продукты онлайн: тайская кухня рецепты салатов. Поможем выйти замуж в Германию.
http://recepti.biz.ua кулинария салат мимоза
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі